Kuzey Ege Yat Yarışı

KUZEY EGE YAT YARIŞI DÜZENLENDİ

22 Haziran 2014 Pazar günü Yunanistan’ın Midilli Adasında “ Kuzey Ege Yat Yarışı” düzenlendi. Ayvalık Ticaret Odası, Setur Marinas ve Viyamarin şirketlerinin işbirliğiyle düzenlenen yarışa Türkiye ve Yunanistan’dan 9 yat katıldı. Midilli Expo Aegean Ticaret Turizm ve Kültür Fuarı kapsamında düzenlenen yarışta 1.liği Mai adlı teknesiyle Nejat Çınar, 2.liği Amore adlı teknesiyle Ömer Erdoğan kazandı.

IMG 1197

Yarışmaya dereceye girenlere ödülleri Midilli’deki Setur Marinas’ta düzenlenen törenle verildi. Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Benhan İbrahim Kantarcı, Başkan Yardımcısı Mehmet Kuran, Yönetim Kurulu Üyesi Halil Cevdet Kantarcı ödül törenine katıldı. Ayrıca Midilli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Evaggelos Mirsinias, Midilli Açık Deniz Yelken Kulübü Başkanı Nikos Tallas da törende hazır bulundu.

Yarış öncesinde Ayvalık Ticaret Odası heyeti Midilli Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Midilli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Mirsinias tarafından karşılanan Başkan Benhan İbrahim Kantarcı, Başkan Yardımcısı Mehmet Kuran ve Yönetim Kurulu Üyesi Halil Cevdet Kantarcı çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundular. Kuzey Ege Yat Yarışının devamının getirilmesi ve bir sonraki yarışın Ayvalık’ta yapılması konusunda görüş birliğine varıldı.

IMG 1192

IMG 1188