8. Meslek Grubu Üyelerimizle Biraraya Geldik

15 Nisan Çarşamba günü Odamızın 8. Meslek grubu üyeleriyle biraraya geldik. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Mehmet Kuran ve Meclis
Üyemiz  Mehmet Sıray üyelerimizin sektörde yaşadıkları sorunları, önerilerini ve odamızdan beklentilerini dinlediler. İstanbul Yapı Fuarı'na katılım hakkında da üyelerin görüşü alındı.

Ayvalık'taki en büyük sektörlerden birisi olan inşaat ve yapı sektöründe iyileştirilmesi  gereken konular hakkında üyelerimizin görüşlerini alan Odamız hazırlayacağı öneri raporunu Ayvalık Belediyesi, Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesini sunacak.

Önümüzdeki aylarda da benzer toplantıların Ayvalık'taki ilgili kurumlarının temsilcilerinin de katılımıyla düzenlenmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

fotoraf 6

fotoraf 7