Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni Yapıldı

24 Nisan Cuma günü Odamızda Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni düzenlendi. 23 Şubat- 6 Mart 2015 tarihleri arasında KOSGEB işbirliği ile düzenlediğimiz Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan 30 kişiye Odamızda düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Yönetim Kurulu Başkanımız B. İbrahim Kantarcı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız İbrahim Sakallı girişimci adaylarına sertifikalarını verdiler.

Başkanımız B. İbrahim Kantarcı, 2014 yılı sonunda düzenlediğimiz eğitimin ardından girişimcilik kursuna yoğun talebin devam etmesi üzerine bir eğitim daha düzenlediklerini, bu kurslar sayesinde girişimci adaylarının kendi işyeleri açmalarına katkıda bulunmak adına önümüzdeki yıllarda da girişimcilik eğitimleri düzenleyeceklerini belirtti.

IMG 1516