Türkiye-Yunanistan Turizm Etkinliği

6 Nisan 2015'de İzmir Swissotel Büyük Efes İzmir Otel'de TÜRSAB ve Yunanistan Seyahat Acentaları Birliği     ( SETE) işbirliğinde bir Workshop düzenlendi.

Yunanistan'ın Girit, Güney Ege, Kuzey Ege, Attiki, Makedonya ve Trakya Bölge Yetkilileri ile beraber bölgenin turizm acenteleri ve otellerinin katılım sağladığı söz konusu etkinliğe, Türkiye'den; İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Antalya, Mersin, Adana İllerinden Yetkililer, Birliğimiz üyesi turizm acenteleri ve oteller katıldı.

Etkinlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Benhan İbrahim Kantarcı, Meclis Başkanımız Ahmet Şefik Süner, Başkan Yardımcılarımız Mehmet Kuran ve İbrahim Sakallı ile Yönetim Kurulu Üyemiz Halil Cevdet Kantarcı katıldı.

yunanistan1

yunanistan2