Elektronik Ticaret Eğitimi

Odamızda 8-9 Ekim 2015 tarihlerinde saat 13.00-17.00 saatleri arasında e-ticaret ( Elektronik Ticaret) eğitimi verilecektir.
İzmir Ticaret Odası ve İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde de e-ticaret eğitimleri veren Sevin Aydınoğlu'nun katılacağı ve 2 gün sürecek eğitimin içeriği şu şekilde olacaktır:

- E- Business nedir?

- E-Ticaretin gelişme hızı

- Karar verme süreci

- Tanınmış e-ticaret siteleri üzerinden listeleme veya mağaza açmak yoluyla satış

- İşletmeye ait yeni bir e-ticaret sitesinin kuruluş süreci ve maliyetler

- Web sitesinin işletme süreci

- Dropship nedir, nasıl işler

- Affiliate marketing nedir, nasıl işler

- Tanıtım için yapılması gerekenler -SEO ve SEM ve maliyetler

Eğitime katılım ücretsizdir.  Katılımcıların yanlarında laptop getirmelerini rica ederiz.