Odamız Üyelerine Nefes Kredisi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Ziraat Bankası ve Denizbank ile imzaladığı Nefes Kredisi protokolü kapsamında
Ayvalık Ticaret Odası üyeleri 12 ay vadeli, düşük faizli kredi kullanabilecek.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Kredi Garanti Fonu'nun teminat desteğiyle Ziraat Bankası ve Denizbank ile protokol imzalandı. Bu protokol kapsamında TOBB tarafından sağlanan kaynakla  üyelerimize 1.2 milyon TL tutarında kredi kullanmasının yolu açılmıştır. Odamız üyesi KOBİ'ler yıllık %9,90 (aylık %0,825) faiz oranı ile 12 ay (eşit taksitli) vadeli Nefes Kredisinden yararlanabilecekler. Kredinin azami limiti 50 bin TL tutarında olup, Kredinin teminatı % 85 oranında Kredi Garanti Fonu kefaleti ile, (Hazine Müsteşarlığı'nın ayırdığı kaynaktan) kalan yüzde 15'lik kısım ise ilgili bankanın mevcut kredi teamülleri çerçevesinde şekillenecektir. Kredi kullanmak isteyen üyelerimiz Odamızdan alacakları, "Nefes Kredisi Başvurusu" içindir ibaresini içeren faaliyet belgesiyle Ziraat Bankası ve Denizbank Şubelerine başvurabileceklerdir.