"Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" Kapsamında İŞKUR Odamızda Stand Açtı

Türkiye İş Kurumu Edremit Hizmet Merkezi "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" kapsamında iş arayan kaydı oluşturmak, işe yönlendirmek, açık işleri almak, işsizlik sigortası ve aktif işgücü hizmetleri ile ilgili konularda daha fazla vatandaşa ulaşabilmek ve bugüne kadar yolu İşkur'a düşmemiş vatandaşlara ve işverenlere daha yakın temas ve daha fazla hizmet vermek amacıyla stantlarda hizmet vermeye başlamıştır.

Bundan böyle İŞKUR İş ve Meslek Danışmanlarınca Belediyelerde, Kaymakamlıklarda, Üniversitelerde, Oda ve Borsalarda, meydanlarda, parklarda, pazaryerlerinde ve camii önlerinde  stantlar açılacaktır. Bu kapsamda 16 Şubat 2017 tarihinde İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları Odamızda stant açtılar.

iskur1