Türkiye Teknoloji Buluşmaları

Türkiye Teknoloji Buluşmaları - Balıkesir

TOBB ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde Turkcell Ana Sponsorluğunda EticaretSEM tarafından organize edilen Türkiye Teknoloji Buluşmaları, Güney Marmara Bölgesini hedefleyecek ve  9 Mart 2017 tarihinde saat 12:00'de Balkonuk,  Balıkesir'de  gerçekleşecek.

Gün geçtikçe sahnesi ve destekçileri genişleyen ve iş dünyasının teknolojik gereksinimlerini masaya yatıran, gündem yaratan teknolojik girişimciliğin farkındalığını yaratan, KOBİ'ler  ve Girişimcilerin yoğun ilgisini çeken buluşmalar Balıkesir Sanayi odası ve Balıkesir Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşecek.Teknolojinin ve internet tabanlı iş modellerinin öne çıktığı sunumlarda, Girişimcilik, E-Ticaret ve İletişim teknolojilerindeki yenilikler sahnede olacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da konuşmacı olarak yer alacağı etkinliğin programı ve kayıt olmak için tıklayın

TTB