SGK ve İŞKUR İl Müdürleri Yeni Teşvikleri Anlatıyor

17 Mart Cuma günü saat 10:00'da Odamızda SGK İl Müdürü Muhammet Sıddık Polat ve İŞKUR İl Müdürü Nazım Balcı, işverenler için son derece avantajlı olan yeni devlet desteklerini üyelerimize anlatacaklar.

Bilindiği gibi ilave istihdam teşviki ile işverenlere yeni işe aldıkları çalışan için aylık 773 TL devlet katkısı veriliyor. İlave istihdam desteği, işbaşı eğitim teşviki, kadın ve genç teşviki, engelli sigorta pirim teşviki ve diğer desteklerin anlatılacağı toplantı Ayvalık Ticaret Odası Toplantı Salonunda yapılacak olup herkesin katılımına açıktır.

istihdam