7. Olivtech Fuarı'na Katıldık

Odamız 27-30 Nisan 2017 tarihlerinde Fuar İzmir'de düzenlenen  7.Olivtech Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı'nda Ayvalık Belediyesi ile ortaklaşa olarak yer aldı.

Fuardaki standımıza  "Ayvalık Zeytinyağı Coğrafi İşareti" kullanan sekiz zeytinyağı markası katıldı:  Aktepe, Ayvalık Köklü, Sadettin Topçu Kardeşler Zeytincilik, Ramadan Çetin, Özgün, Kürşat, Cmrt ve Monteida.

Başkanımız Benhan İbrahim Kantarcı, "Ayvalık Ticaret Odası olarak bu tip organizasyonlarda asıl hedefimiz dünya pazarında Ayvalık Zeytinyağı Coğrafi İşareti'nin bilinirliliğini arttırmak ve dış pazarlarda Coğrafi İşarete sahip Ayvalıklı zeytinyağı sanayicilerini dış alımcılarla buluşturmak olduğunu" belirtti.

Kantarcı sözlerine şöyle devam etti: " Olivtech Zeytin, Zerytinyağı ve Teknolojileri Fuarı çerçevesinde düzenlenen 'Mario Solinas Naturel Sızma Zeytinyağı Yarışması' dünyanın en saygın yarışmaları arasında yer alıyor. Bu nedenle ülkemizde düzenleniyor olması hakikaten çok önemli. Fuara Ayvalık'tan sekiz farklı markanın katılıyor olmasını çok önemsiyoruz. Hepsi coğrafi işaret taşıyan, tüketici nezdinde kendini kanıtlamış markalar. Bu durum bizler için ayrı bir sevinç ve gurur kaynağı. Çünkü bu sayede Ayvalık'ımızın zeytinyağları tüm dünyada tanınacak."

oliv3  oliv10

oliv1  oliv2