Altınova Gıda İhtisas OSB Toplantıları Devam Ediyor

Ayvalık Altınova'da kurulması planlanan 'Altınova Gıda ve Gıda İşlemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi' için çalışmalar devam ediyor. Ayvalık Belediyesi'nin girişimiyle başlatılan çalışmalarda Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri aktif rol alıyor.  Organize Sanayi Bölgesi için kurulan Ayvalık Gıda Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve OSB'ye katılacak isteyen firma yetkilileri  6 Nisan ve 17 Nisan tarihlerinde Odamızda düzenlenen toplantılarda bir araya geldi.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer başkanlığında yapılan toplantılarda katılımcılara son gelişmeler hakkında bilgi verildi.

osbfoto  osbfoto2