Coğrafi İşaretlerde Farkındalığın Arttırılması Toplantısı

11 Mayıs 2017 tarihinde Odamızda Coğrafi İşaretlerde Farkındalığın Arttırılması toplantısı yapıldı.

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Pazarlama Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda coğrafi işaret prosedürü, üreticinin devletten beklediği desteğin yanı sıra değiştirilmesi gündemde olan zeytincilik yasası da tartışıldı.

Toplantıda konuşmacı olarak Dr. Neşe Altıntaş, Gıda Mühendisi Türkan Karataş ve Ayvalık Ticaret Odası Zeytinyağı Duyusal Analiz Laboratuvarı Sorumlusu Kimya Mühendisi Yeşim Bayraktar yer aldı.

IMG 1786