KOMİLİ (BUNGE) AYVALIK SATIN ALMA MÜDÜRÜ MEHMET CAVLI ODAMIZI ZİYARET ETTİ

27 Eylül 2018 Perşembe günü Komili (Bunge) Ayvalık Satın Alma Müdürü Mehmet Cavlı Odamızı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'a ATO için özel olarak hazırlanan bu yılki ilk üretim zeytinyağını ve Komili Lezzet Seyahatnamesi -2- isimli kitaplarını hediye etmişler ve bu yılki Zeytin Hasat Günleri etkinliklerine katılacaklarını bildirmişlerdir. Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın, etkinliklerde birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını söylemişler ve hediyeleri için ATO adına teşekkürlerini iletmişlerdir.

komili