İMEAK DENİZ TİCARET ODASI ALİAĞA ŞUBESİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

9 Ekim 2018 Salı Günü, geçtiğimiz aylarda kurulan İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Odamıza ziyarete geldiler. ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın ve Başkan Yardımcıları Osman Özdoğan ve Mehmet Babayiğit kendilerini karşıladılar. Deniz TO Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu'na Ayvalık'ın tanınmış iş adamlarından Ali Jale de seçilmiştir. Ayvalık, Foça, Bergama, Dikili ve Menemen olmak üzere Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi'nin bölgesel olarak faaliyetlerini sürdüreceğini belirttiler. Kendileri iyi niyet nişanesi olarak Odamıza plaket takdim ettiler. ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın da bu ince davranışlarından dolayı Deniz Ticaret Odasına teşekkürlerini iletti.

imak deniz to 2

imak