ENFLASYONLA TOPYEKÜN MÜCADELE BASIN TOPLANTISI YAPILDI

17 Ekim 2018 Çarşamba günü Odamızda Enflasyonla Topyekün Mücadele programı basın toplantısı düzenlendi.  Enflasyonla Topyekün Mücadele basın bültenini Eylül ayı Meclis Toplantısı öncesinde Başkan Yardımcısı Osman Özdoğan okudu. Enflasyonla Topyekün Mücadele Basın Bültenine ulaşmak için tıklayınız.

Yıl sonuna kadar satışını yaptığı ürünlerde en az %10 indirim uygulamak isteyen üyelerimiz program dahilinde kampanyaya katılacağını ve indirim uygulayacakları ürün listesi ve görsellerini  22 Ekim 2018 tarihine kadar Odamıza bildirmelerini rica ederiz. Kampanyaya katılan üyelerimiz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bildirilerek ülke çapında kampanyaya katılan firmalar listesinde yer alacaktır.

Aşağıda yer alan listedeki ürünlerde indirim yapacak üyelerimizin en kısa sürede odamızla irtibata geçmeleri rica olunur.

Ürün Listesi

basn topl