ATO YÖNETİM KURULU BAŞKANI "TARIM 4.0" KONFERANSINDAYDI.

7 Şubat 2019 Perşembe günü ATO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, Balıkesir Ticaret-Sanayi Odası ve Ticaret Borsası'nın birlikte düzenledikleri Ekonomist Cem Seymen'in konuşmacı olduğu "Tarım 4.0" konulu konferansa katıldı. Cem Seymen, tarımın Türkiyedeki yeri ve konumu, tarımın ekonomiye katkıları, tarım için neler yapılması gerektiği konularına değindi. Konferansta, Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın da gündeme ilişkin görüşlerini paylaştı.

konferans1 konferans2

konferans3 konferans4

Cem Seymen, Tarımın Türkiye’deki yeri ve konumu, tarımın ekonomiye katkıları, tarım için neler yapılması gerektiği konularına değindi.