BALIKESİR BİLİM VE SANAYİ İL MÜDÜRÜ MEHMET ALİ AŞUK ODAMIZI ZİYARET ETTİ

13 Mart 2019 Çarşamba günü Balıkesir Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Ali Aşuk, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'ı ziyaret etti. Öncelikle Coğrafi İşaret almış Ayvalık zeytinyağının AB tescili hususunda Bakanlık tarafından yapılacak çalışmalar üzerine görüşüldü. Ayvalık Gıda İthisas Organize Sanayi Bölgesi'nin çok fazla sayıda istihdam sağlayacak olması sebebiyle çalışmalarının hızlandırılması ve bir an önce bölgenin Ayvalık'a kazandırılması konusunda görüş birliğine varıldı.

Görüşmenin devamında Sayın Aşuk ve Başkanımız Büyükçıvgın Ayvalık Kaymakamı Sayın Gökhan Görgülüarslan'ı ziyaret ederek Ayvalık Gıda İthisas Organize Sanayi Bölgesi konusunda ortak fikirlerini ilettiler. Kaymakam Görgülüarslan çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini ve çalışmaların ilgili Bakanlığın 2019 yılı programına alındığı bilgisini verdiler.

m.aliasuk mustafa büyükçıvgın