Rahmi GENÇER, TOBB Ticaret Odaları Konsey Başkan Yardımcılığına seçildi.

TOBB Ticaret Odaları Konsey Toplantısı 03.04.2011 tarihinde TOBB Birlik Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda, yeni Konsey Başkanı ve Başkan Yardımcıları belirlendi. ​

Sinan Aygün’ün 12 Haziran 2011 Milletvekili Genel Seçimleri’nde aday olmak üzere görevinden ayrılmasıyla boşalan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret Odaları Konsey Başkanlığı görevine, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci seçildi.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in TOBB Ticaret Odaları Konseyi Başkan Yardımcılığı görevi devam ederken, diğer Başkan Yardımcılıklarına; Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Gençer ile Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Duru  seçildi.