Zeytinyağı Tadım Eğitimi Başladı

Zeytinyağı Duyusal Tadım Eğitimi  ATO Toplantı Salonunda Başladı

Ayvalık Ticaret Odası olarak Türkiye de bir ilki gerçekleştirip uluslar arası düzeyde resmi olarak tanınacak  bir Zeytinyağı Duyusal Analiz Laboratuarı kurma hedefi çerçevesinde yapılması öngörülen Zeytinyağı  Duyusal Tadım Eğitimi  ATO Toplantı Salonunda başladı. Uluslararası Tadım Eğitimi Lideri ve UZZK Yönetim Kurulu Üyesi Ümmühan Tibet’ in liderliğindeki eğitime yöredeki zeytinyağı üreticileri, Ayvalık zeytinyağı markalarının temsilcileri ve zeytinyağı tadımı konusunda uzmanlaşmak isteyen  zeytinyağı gönüllülerinin katıldılar. Bir Japon televizyon ekibinin de çekim yaptığı eğitimde, katılımcılar ilk kez zeytinyağı tadımı yaptılar. Bir sonraki eğitim ise 13 Mayıs Cuma günü yine Ayvalık Ticaret Odasında yapılacak.

,