Misyon Vizyon Politikalar

Misyon - Vizyon

MİSYONUMUZ

Dünyada ve Türkiye’deki siyasal,ekonomik,teknolojik gelişmeleri ve bu gelişmelerin üyelerimize olan etkilerini sürekli izleyerek ,üyeleri gelişmeler ile ilgili bilgilendirmek ve üyelerin karşılaştığı sorunlara çözüm önerileri geliştirmektir.

VİZYONUMUZ

Ayvalık’ın doğal,kültürel ve tarihi zenginliklerinin korunmasına ve ekonomik büyümesine katkıda bulunarak yaşam kalitesinin yükselmesine öncülük yapan bir meslek kuruluşu olmaktır

KALİTE POLİTİKAMIZ

Ayvalık Ticaret Odası ;

• Yürürlükteki kanunlar çerçevesinde üyelerine hızlı, eksiksiz ve güler yüzlü hizmet sunmayı,
  • Üyelerimizin iyileşmelerine katkıda bulunacak her türlü gelişmeden haberdar etmeyi,
  • Çalışanların düşüncelerini de değerlendirip hizmet çeşidini sürekli geliştirmeyi,
  • Takım çalışmasına önem verilen, bireysel ve grup başarılarının teşvik edildiği bir çalışma ortamı sağlamayı,
  • Sürekli gelişme düşüncesiyle politikayı düzenli olarak gözden geçirmeyi,
  • Yeni hedefler belirlemeyi ve gerekli kaynaklar ayırarak bu hedefleri gerçekleştirmeyi,

ilke edinmiştir.

Bu amaçla ; ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi standardı şartlarına uymayı ve Kalite Yönetim Sistemini sürekli iyileştirmeyi taahhüt ederiz.

MALİ POLİTİKAMIZ

"Üyelerimize vereceğimiz hizmet kalitesini arttırmak için tüm maddi kaynaklarımızı üye odaklı olarak kullanmak.

Kaynaklarımızı stratejik hedeflerimiz doğrultusunda planladığımız şekilde gerçekçi kullanmak ve üyelerimize kesin fayda sağlamak."

İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKAMIZ

"Eşitlikçi, adil ve sürekli gelişime açık olmak.

Çalışanların mesleki ve kişisel gelişimini arttırarak hizmet kalitesini yükseltmek.

Seçimle göreve gelen organlara etkin bir oryantasyon uygulayarak Yönetim etkinliğini ve temsil gücünü üst düzeye çıkarmak."

HABERLEŞME  ve İLETİŞİM POLİTİKAMIZ

"Günümüzdeki teknolojik imkan ve fırsatlardan faydalanarak üyelerimizi ve diğer paydaşlarımızı kapsayan etkin, hızlı ve sürekli bir iletişim ağı kurmak."

ÜYE İLİŞKİLERİ POLİTİKAMIZ

"Tüm iletişim kanallarını kullanarak üyelerimizin iletişim bilgilerini güncel tutmak, üyelerimize ulaşabilmek, istek, öneri ve şikayetlerini alıp değerlendirmek."

"Üyelerimizden aldığımız geri bildirimler sayesinde hizmetlerimizde sürekli iyileştirme yapabilmek"

BİLGİ İŞLEM POLİTİKAMIZ

Odamızın tüm süreçlerinde üretilen ve depolanan bilgi varlıklarımızın bütünlüğünü korumak, kolay ulaşılabilirliğini sağlamak verisklere karşı muhafaza etmek.

BENHAN İBRAHİM KANTARCI
YÖNETİM KURULU BAŞKANI