Joomla! Takımından Son Haberler

Milli Yelken Hakemi Mehmet Çiçek Başkanımızı ziyaret etti

6 Ağustos 2019 Salı günü Milli Yelken Hakemi Mehmet Çiçek Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'ı ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkanımız Büyükçıvgın Mehmet Çiçek'e ATO logolu bir tişört hediye etti.

6 AĞUSTOS

Cunda Körfez Restorant İşletmecisi Salih Doğan’ın Ziyareti

ATO Üyesi Cunda Körfez Restorant'ın işletmecisi Salih Doğan 5 Ağustos Pazartesi günü Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'ı ziyaret etti. Ziyarette bu yılki turizm sezonu hakkında görüş alışverişinde bulundular. Ziyaretinden dolayı Salih Doğan'a teşekkür ederiz.

5 ağustos salih dogan

15. AYVALIK ULUSLARARASI ZEYTİN HASAT GÜNLERİ HAZIRLIK TOPLANTILARININ İLKİ GERÇEKLEŞTİ

2 Ağustos 2019 Cuma günü 15. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Günleri Etkinlikleri kapsamında Odamızda yapılacak hazırlık toplantılarının ilki gerçekleşti. Toplantı ATO Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'ın başkanlığında Hasat Günleri tertip komitesi üyelerinden Tülay Lale, Deniz Sabuncugil, Nefise Çam, Adile Temiz, Uğur Arısoy, Ahmet Sakallı, Yeşim Yeşilyurt, Volkan Oral, Nihat Uzun ve İbrahim Ustalı'nın katılımıyla gerçekleşti. Bu güzel başlangıcın sektöre güzellikler ve bereketler getirmesini dileriz.

hasat topl1 hasat topl2

ODAMIZDA AGSD TOPLANTISI YAPILDI

5 Ağustos 2019 Pazartesi günü Odamız Meclis Salonunda Ayvalık Gıda Sanayicileri Derneği bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya AGSD Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Danışmanı Ozan Coşkun, AGSD Üyesi ve Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Mustafa Büyükçıvgın da katıldı. Toplantı neticesinde 1 ay içinde AGSD'nin genel kurula gidilmesine karar verildi.

agsd topl 2 agsd topl

BAŞKANIMIZ MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN MUHTARLAR VE HALKLA BULUŞMA TOPLANTISINA KATILDI

1 Ağustos 2019 Perşembe günü İlçemiz Halk Kütüphanesinde Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan başkanlığında Muhtarlar ve Halkla Buluşma Toplantısı düzenlendi.
Resmi- özel kurumların ve vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerinin değerlendirilmesi ve çözüme kavuşturulması için düzenlenen toplantıya Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın da katıldı.

1 agustos 1 1 agustos 2

Alt Kategoriler