ATO ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ'NE (EBYS) GEÇİŞ YAPTI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin Odaların kullanıma tahsis ettiği Elektronik Belge Yönetim Sitemi'ne (EBYS) geçmek için hizmet sağlayıcı CBKSoft yazılım şirketi tarafından Oda personelimize kapsamın bir eğitim verildi.

Firma temsilcisi Büşra Topkaya'nın 21-24 Ocak 2019 tarihlerinde verdiği 4 günlük eğitim sonunda gelen-giden evrak yönetimi ve tüm iş akışları sistem üzerinden E-İmza entegrasyonu ile yapılmaya başlandı.

EBYS ile birlikte üyelerimize verdiğimiz hizmetin gerçekleştirme süresi kısalacaktır. Ayrıca eletronik imza kullanımıyla birlikte hem bilgi güvenliği artacak hem de kağıt ve zaman israfının önüne geçilecektir. Kayıtlı Elektronik Posta kullanmaya başlayan Odamız, KEP kullanan Türkiye'deki her kuruluş ile elektronik ortamda iletişime geçecektir.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin geçtiğimiz yıllarda başlattığı dijital oda projesi kapsamında uygulamaya koyduğumuz yenilikler önümüzde aylarda devam edecek.

ebys 6 ebys 2