ODAMIZDA ZEYTİNYAĞI MESLEK KOMİTESİ TOPLANTISI YAPILDI

19 Temmuz 2019 Cuma günü Odamız üyeleri zeytin ve zeytinyağı üreticileri biraraya geldi. Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın toplantıya başkanlık etti, Meclis Başkanımız Mehmet Sıray'da toplantıya katıldı.
Toplantıda 15. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Günleri'nin ön program hazırlıkları, İstanbul CNR EXPO'da yapılacak olan gıda fuarına katılımın sağlanması ve Antalya'da yapılacak olan yöresel gıdaların tanıtımına yönelik Yörex Fuarı'na katılım ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Katılım kararının üretici firmalara bırakıldığı toplantı sonunda 3 kişilik komisyon kurulmasına ve bu komisyonun firmalar arası iletişim kurup sonuçlarının yapılacak toplantılarda kararlaştırılmasına karar verildi.

Toplantı sonuç bildirgesini okumak için tıklayınız.

19 temmuz 1 19 temmuz 3