ODAMIZ MECLİS BAŞKANI MEHMET SIRAY VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA BÜYÜKÇIVGIN AYVALIK BELEDİYE BAŞKANI MESUT ERGİN'İ ZİYARET ETTİ

26 Temmuz 2019 Cuma günü saat 10:30'da Meclis Başkanımız Mehmet Sıray ve Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın Ayvalık Belediye Başkanı Sayın Mesut Ergin'i ziyaret etti. Ziyarette Belediye Meclis Üyeleri Melih Arslan ve Ethem Vardı da bulundu. Ziyarette Ayvalık Belediyesi ve Ayvalık Ticaret Odası kurumsal yapısı altında birlikte çalışmanın, üretmenin, ilçemize ve ülkemize faydalı işler yapabilmenin ve liyakatın önemine değinildi.

Bu kapsamda ATO'nun proje sahipliğini yürüttüğü, Ayvalık Belediyesi'nin proje ortağı olduğu ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nın desteklediği "Ayvalık Doğal Yaşamı Koruyor" projesinin bir an önce hayata geçirilmesinin ilçemiz turizmine ve özellikle kış turizmine büyük fayda sağlayacağı görüşünde birleşildi. Yine bu yıl 15.si düzenlenecek olan Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Günleri Etkinliklerini Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ayvalık Belediyesi, Ayvalık Ticaret Odası, Ayvalık Ziraat Odası ortak çalışmalarının yanı sıra özellikle sektör paydaşlarının da işin mutfağına katılmasıyla sektöre fayda sağlayacağı görüşü benimsendi.

Sayın Belediye Başkanımız Mesut Ergin'in bizleri kabul etmesi ve ziyarete önemli fikirler ile katkı sunmasından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

26 temmuz 2019