Şehit Abdullah Tayyip Olçok Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Vekili Hüseyin İnceoğlu ve Müdür Yardımcısı Murat Başaran Odamızı Ziyaret Etti

26 Temmuz 2019 Cuma günü Şehit Abdullah Tayyip Olçok Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Vekili Hüseyin İnceoğlu ve Müdür Yardımcısı Murat Başaran Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın'ı ziyaret etti. Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nın desteği ile "Simülasyon Teknolojisi ile Sanayinin İhtiyaç Duyduğu Nitelikli Eleman Yetiştiriyoruz" projesinin başarıyla sonuçlandırılmış oluğunu ve sosyal sorumluluk için yeni bir proje hayata geçirmek istediklerini belirttiler.
Hazırlığını yaptıkları projenin kapsamında, kadın ceza evlerinde kalan çocuklara ahşap oyuncaklar yapmak ve yine çocuk yurdundan kalan çocukları da bu hizmetten yararlandırmak istediklerini dile getirdiler.
Başkanımız Mustafa Büyükçıvgın projenin insani ve vicdani boyutu olduğundan kesinlikle desteklenmesi gerektiğini ve bu doğrultuda Ayvalık Ticaret Odası olarak yapabileceğimiz her türlü yardım ve desteği esirgemeyeceğimizi söyledi. Yine Başkanımız Büyükçıvgın bu konuda Adalet Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, GMKA ve okulda mevcut döner sermaye imkanlarından da faydalanılarak düşünülen projenin hayata geçirilebileceğini söyledi.
Ziyaretlerinden ve bu değerli projelerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

26 temmuz