Menü Kapat

3. GÜN ETKİNLİKLERİ “GASTRONOMİ TURİZMİ VE AYVALIK ÖZELİNDE MÜBADELE İLE GELEN MUTFAK KÜLTÜRÜ” KONULU PANEL İLE DEVAM ETTİ

Festivalimizin 3. gününde İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde Bütüncül Mutfak Şefi Nevin Us’un moderatörlüğünde, Gıda Mühendisi ve Gastronomi Turizmi Araştırmacısı Candan Şahin, Cunda Despot Evi Otel Şefi Fırat Siriş ve “Rakı, Balık, Ayvalık” kitabının Yazarı Arzu Acurol’un konuşmacı olarak katıldıkları “Gastronomi Turizmi ve Ayvalık Özelinde Mübadele ile Gelen Mutfak Kültürü” konulu panelimiz yoğun ilgi gördü.
Öncelikle değerli konuşmacılarımıza sonrasında katılım gösteren izleyicilerimize teşekkür ederiz.
Ayvalık Ticaret Odası ve paydaşları olarak halkımızı 13-19 Ekim’de Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat ve Turizm Festivali’nde aramızda görmekten mutluluk duyarız.