VII. ULUSLARARASI GASTROMASA GASTRONOMİ KONFERANSI
Sayın Sektör Profesyoneli,
Dünya gastronomi etkinlikleri içerisinde ilk 4 sırada yer alan VII. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı, 19-20 Kasım 2022 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde kapılarını yeniden açıyor. Bu sene “Sürdürülebilirlik & Biyoçeşitlilik” teması çerçevesinde şekillenecek olan Gastromasa; Gastromasa Bar, Gastromasa Pastry, Gastromasa Hospitality olarak yeni konseptleri ile dünya gastronomisine damgasını vurmaya hazırlanıyor!
Joan Roca, Massimo Bottura, Alex Atala, Dan Barber, Antonio Bachour, Elena Arzak ve Rasmus Munk gibi dünyaca ünlü şefler ve pastry şefleri, sommelierler ve miksolojistler, turizm ve ağırlama sektörünün en önemli yatırımcıları ve profesyonelleri, fikir önderleri, ulusal ve uluslararası markalar VII. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’nda bir araya geliyor.
Ayvalık Ticaret Odası’nın değerli üyeleri,
Siz de Gastromasa Konferansı’nda yerinizi alarak, bu eşsiz fırsatı deneyimleyin!
Saygılarımızla
Ayvalık Ticaret Odası